Què és un producte imperfecte i per què és considerat com a tal? Perd qualitat?

Una concepció errònia comuna és que les fruites i les verdures només tenen un aspecte estrany si hi ha alguna cosa dolenta o si es modifiquen genèticament (GMO).

Tot el contrari: als productes naturals és normal que no siguin perfectes, tinguin una imatge més “lletja” lluny de ser estèticament perfecta com ens fan creure als anuncis.

Malauradament, les grans superfícies sovint  rebutgen les fruites i verdures amb imperfeccions naturals o variacions de mida. Una carabassa que té el seu pes distribuït estranyament pot desenvolupar cicatrius inofensives. Les pastanagues creixen les unes a les altres i semblen retorçades. Els pebrots obtenen taques del terra. Les taronges poden tenir cicatrius inofensives.

Totes són perfectament normals, nutritives i saboroses, i no s’han de descartar. No perden qualitat i són 100% autèntics!!!

Comment on this FAQ

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *