Publicat el Deixa un comentari

TRUFES DE DÀTILS BONÍSSIMES

Hola tribu! T’agradaria conèixer el postre perfecte per a aquest nadal?

Les tòfones de dàtils són unes delicioses postres vegà que satisfà els paladars més exigents. Aquesta recepta no conté gluten ni proteïnes d’origen animal, de manera que és adequada per a dietes exigents en les quals no es consumeixin aquests ingredients. La seva elaboració és molt ràpida i senzilla. Una altre dels seus avantatges és que produeixen una gran sensació de sacietat, són energètiques i nutritives. No contenen sucre ni farines, així que què millor manera de satisfer aquests desitjos incontrolables de menjar alguna cosa ric que es presenten durant el dia?

INGREDIENTS

DOBLE XOCO

40g llavors de gira-sol
3 crdas. Cacaco en pols pur
1 CRDA. Proteïna de cànem (opcional)
50g de flocs de civada
sal
1/2 CRDA. de vainilla
180g de dàtils sense os
2 crdas. D’oli de coco.
70g de xocolata negra trossejada
cacau

COCO I LLIMONA

135g de coco ratllat.
100g de farina d’ametlla.
Suc i closca d’un llimona.
4 crdas. D’oli de coco.
2-3 cullerades de xarop d’auró o mel.
2 crdas. de tahini
2 cullerades de cànem
sal
1/2 CRDA. de vainilla
Coco ratllat.

ELABORACIÓ DOBLE XOCO

1. Introdueix les llavors de gira-sol, el cacau, la chía, els flocs de civada, la proteïna de cànem, la sal i la vainilla en el processador d’aliments.
2. Barreja fins a obtenir una textura esmollada.
3. Aboca el resultat en un bol.
4. En el processador d’aliments posa els dàtils, l’oli de coco i l bat bé fins a obtenir una textura llisa.
5. Afegeix la barreja de cacau i llavors, i processa uns segons.
6. Afegeix la xocolata trossejada i processa durant uns minuts més.
7. Forma boletes. Pots deixar o decorar-les amb cacau pur.

ELABORACIÓ COCO I LLIMONA

1. Posa els ingredients en el processador i barreja fins a obtenir una massa ferma amb la qual podràs fer boletes amb les mans.
2. Decora amb coco ratllat.

Les pots guardar al congelador o a la nevera durant 2-3 setmanes.

Si t’ha agradat aquesta recepta, deixa’ns un comentari! 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *