Publicat el Deixa un comentari

Slushie de síndria, llimona i menta

Benvinguda calor! Què millor que refrescar-se aquest estiu amb un bona llimonada? I us diré més, Us imagineu afegir-li el poder refrescant de la síndria? BOOM!!!

En Imperfectus som conscients que no fa falta que la fruita sigui perfecta estèticament per a crear veritables delícies, i aquest és el cas de la recepta de la setmana. Hem salvat síndries i llimones del Delta que anaven a ser malbaratats per la seva grandària i marques en la pell! No ho podíem permetre, així que decidim crear aquest refrescant slushie que ens donarà aquest toc de frescor i ens farà sentir realitzats sabent que hem evitat el desaprofitament d’aquestes fruites. Perquè hi ha una mica millor que gaudir d’una beguda sabent que contribueixes al medi ambient i la societat?

Un petit consell, si no us acabeu aquest meravellós slushie, posar-ho en motlles per a fer gelats amb un pal en el mitjà i ficar-lo en el congelador. Tindràs uns gelats de gel molt top per a qualsevol moment del dia.

Opció 1:
1) Molt simple, agafa tots els ingredients i els poses en la batedora.
2) Triturar-ho tot (gels inclosos).
3) BOOM!

ALTERNATIVA ICE-CREAM: si no us acabeu el Slushie posar-ho en motlles per a fer gelats. En 4-5 hores podreu gaudir d’uns gelats molt saludables i refrescants!

Opció 2:
1) Fer la llimonada sense afegir la síndria.
2) Afegir una altra llimona espremuda..
3) Servir amb rodanxes de llimona, menta fresca i més gel.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *