
Ens encanta aquesta recepta! És ideal per l’estiu perquè és saludable, vegana, refrescant i fàcil de preparar. Els nostres rotllets porten aquestes verdures imperfectes que tant ens agraden.
Aquests rotllets els vam poder gaudir en un sopar amb tot l’equip Imperfectus i els vam gaudir molt. Ho vam acompanyar amb una salsa molt saborosa, tot junt estava boníssim i apte per tot tipus de persones!
Els rotllets vietnamites es poden omplir gairebé amb qualsevol cosa, perfecte per acabar les restes de la nevera d’una manera divertida, he vist receptes que fins i tot fan servir arròs o noodles perquè siguin més consistents. A nosaltres personalment ens agrada fer-ho amb alvocat i verdures cruixents com pastanaga, carabassó, pebrot, etc.
INGREDIENTS 2x
6 papers d’arròs (els pots trobar a la secció asiàtica de les grans superfícies)
1 pastanaga a juliana imperfectus
1 pebrot a juliana imperfectus
1 carabassó a juliana imperfectus
Llavors de sèsam
1 alvocat
2 cullerades de tahini
1 cullerada de vinagre de poma
1 cullerada de panela o sucre de coco
1 cullerada de quetxup
1 cullerada d’aigua
1 cullerada de salsa de soja o tamari
ELABORACIÓ
Submergeix cada paper d’arròs en un recipient amb aigua (nosaltres fem servir un plat) durant uns segons fins que estigui tou, però sense que perdi la seva forma. Nosaltres els deixem uns 40-50 segons, però això depèn de cada paper d’arròs, no totes les marques són iguals.
Col·loca el paper d’arròs sobre un plat i afegeix el farcit (pastanaga, carabassó, pebrot i alvocat).
Tanca el rotllet i repeteix el procés amb els altres 5.
Afegeix llavors de sèsam per sobre per decorar.
Per fer la salsa simplement has de barrejar tots els ingredients en un bol amb ajuda d’una cullera fins que estiguin ben integrats.
–
T’ha agradat aquesta recepta? Deixa’ns el teu comentari i fes-ho saber! ?