Publicat el Deixa un comentari

RECOMANA IMPERFECTUS I GUANYA UN 30% DE DESCOMPTE

El nostre programa de cupons recompensa a tots els clients de la tribu Imperfectus que ens recomanen i fan córrer la veu de la labor que fem, igual que als nous clients que ens compren gràcies a ells.

Quan recomanes a un amic, els dos rebreu una oferta especial per a la vostra pròxima caixa Imperfectus.

Preguntes freqüents:

Com ho faig?

A la pàgina inicial del teu compte Imperfectus (enllaç compte) veuràs una pestanya que posa: Recomana als teus amics i guanya amb les seves compres. Aquí t’apareix l’enllaç que has de passar als teus amics o família. A més, et dóna l’opció d’enviar-ho per correu, per Facebook o per Twitter automàticament. Còpia l’enllaç o clica a l’aplicació per la qual li vulguis enviar.

Una vegada li arribi la invitació al teu amic/a, primer s’haurà de registrar a la Web per tal de poder aplicar el seu cupó en la seva primera compra. Aquest apareixerà automàticament en la cistella.
Una vegada el teu amic/a rebi la seva comanda a casa. Serà el moment on tu podràs gaudir del teu cupó. En el teu compte tindràs accés a la informació del programa “Recomana un amic” i els teus cupons.

De quant és el descompte?

El descompte és del 30% per a tots, en tots els casos.

Quan ho puc utilitzar?

Si ets la persona que ens ha recomanat el podràs utilitzar quan el teu amic o familiar rebi la seva caixa a casa, si ets nou a la tribu s’aplicarà a la primera compra per donar-te a la benvinguda.

Caducitat

El cupó del recomanador i el recomanat tindrà una caducitat de 2 mesos.

Els puc acumular?

I tant! La tribu actual té aquest benefici, cada vegada que portes a una persona apareixerà un nou cupó al teu compte perquè l’utilitzis quan vulguis en un període de 2 mesos, pots acumular els cupons que vulguis! Per exemple: Si portes a tres amics, tindràs un 30% de descompte en tres compres diferents que tries.

Volem que la família augmenti! Hi ha molts aliments que ho necessiten i sabem que la nostra tribu mereix aquest descompte.

Terminis i condicions

Terminis i condicions del programa “Recomana Imperfectus a un amic”

Si decideixes ser un “Recomanador” Imperfectus, estàs subjecte als Terminis d’ús d’Imperfectus i a la Política de privacitat d’Imperfectus (tots dos disponibles al nostre lloc web), així com als següents Termes i condicions addicionals per a les recomanacions d’Imperfectus:

Client referit: El client recomanat i el remitent no poden ser la mateixa persona (per exemple, utilitzant una adreça de correu electrònic diferent).

Recompenses per recomanació: Perquè puga obtenir recompenses per recomanació com recomanador, el client recomanat ha de completar una comanda superior a 22,95€ en valor total.

Empreses: Aquest programa de referits està limitat a individus únicament. Les empreses no poden utilitzar el programa Recomana Imperfectus a un amic per la generació de clients potencials d’afiliats, segons ho determina a la seva sencera discreció.

Sense spam: Ha de complir amb totes les lleis de “SPAM” actualitzades. Per exemple, els correus electrònics han de crear-se i distribuir-se de manera personal i es desaconsella la distribució massiva de correus electrònics. Qualsevol distribució del seu enllaç de referència que puga constituir correu electrònic comercial no sol·licitat o “spam” sota qualsevol llei o regulació aplicable està expressament prohibida i serà motiu de cancel·lació immediata del seu compte i l’exclusió del programa Recomana Imperfectus a un amic.

Dret a tancar comptes: Imperfectus es reserva el dret de tancar el(s) compte(s) de qualsevol remitent o client recomanat i de sol·licitar el pagament adequat si el remitent o client recomanat intenta utilitzar el programa Recomana Imperfectus a un amic d’una manera qüestionable o infringeix qualsevol d’aquests Termes i condicions o infringeix qualsevol llei, estatut o reglament governamental.

Cancel·lació: Imperfectus es reserva el dret de cancel·lar el programa Recomana Imperfectus a un amic en el cas que no es compleixin les normes esmentades anteriorment.

Si tens qualsevol dubte, et pots posar en contacte amb nosaltres via email a info@imperfectus.es o qualsevol de les nostres xarxes socials.

SALUTACIONS!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *