Publicat el Deixa un comentari

Packaging sostenible

reciclable,biodegradable,sostenible,recogida,caja,cartón

reciclaje,Lleida,caja,imperfectus

A partir d’aquesta setmana en diversos municipis de la província de Lleida faran els repartiments transportistes de Imperfectus, això implica més control i una millor presa de decisions. I un dels primers canvis que realitzarem serà la recollida de caixes, bosses de gel i embalatge de paper per a reutilitzar o reciclar ♻.

Això es farà de manera opcional, el repartidor de Imperfectus es comunicarà amb vosaltres i traslladarem la vostra preferència a la nostra base de dades.

➡ Aquí us deixem més informació sobre el que hi ha en la vostra caixa Imperfectus:

✅ Caixa

Les nostres caixes de cartó són 100% reciclables. La tinta de la caixa no és tòxica, és biodegradable i compostables.
Pots reutilitzar la teva caixa a casa o usar-la per a donar roba, llibres o ajudar un amic a mudar-se! També pots reciclar la teva caixa en qualsevol contenidor de reciclatge de paper. En unes certes àrees, com en alguns municipis de Lleida, podem recollir la teva caixa i donar-la a una organització sense fins de lucre local o reciclar adequadament per a tu! Consulta els passos en la part superior de la pàgina per a obtenir més informació. ☝

caja,reciclar,imperfectus,cartón

✅ Bossa de gel❄

Aquest estiu en les vostres caixes Imperfectus podeu trobar les noves bosses de gel no tòxiques compostes amb una fórmula a base d’aigua. Estan fetes amb una base de paper 100% biodegradable i adequat per al contacte amb els aliments.

Els paquets de gel són reutilitzables, així que pots ficar-los en el teu congelador i usar-los per al teu pròxim pícnic!, sinó deixa-ho al costat de la caixa per a la seva recollida.

hielo,gel,reciclable,biodegradable,reutilizable

✅ Embalatge?

La solució de paper és una de les solucions més ecològiques del mercat. El paper és biodegradable, reciclable i renovable. ♻ En la nostra caixa Imperfectus té diverses funcions: farciment de caixa, com a protector directe dels teus productes, com a aïllament tèrmic i com a bloqueig i reforç. La forma ondulada del seu sistema de capes permet un moviment flexible i resistent, la qual cosa el fa molt versàtil i ideal per a protegir els aliments més delicats.
Pots reciclar l’embalatge en el contenidor de reciclatge del teu carrer o deixar-lo al costat de la teva caixa Imperfectus per a la seva posterior recollida.

La tribu Imperfectus cap a un món més sostenible!??

papel,embalaje,reciclabe,sostenible,paper,protección

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *