Preguntes Freqüents (FAQ)

Esperem poder ajudar-te!

Bastant simple, demanes a través de la nostra web el tipus de caixa que més s’adequa a les teves preferències, amb productes fins a un 30% més econòmics que a una gran superfície.

Un cop demanada, omplim les nostres caixes amb les nostres fruites i verdures que has triat.

Tu elegeixes la freqüència en què prefereixes rebre-ho, ja sigui:
– Una compra puntual
– Un cop a la setmana i te n’oblides d’haver de fer la compra de fruites i verdures de la setmana
– Un cop cada dues setmanes si no en consumeixes tanta.

Esperem que ens estimeu tant que no la voldreu cancel·lar mai. Sent realistes, sabem que poden sortir coses. Cancel·lar és fàcil. Podeu iniciar la sessió al vostre compte i cancel·lar la vostra subscripció en qualsevol moment, sense penalització ni cap comissió. Simplement inicieu la sessió al vostre compte i feu clic a gestionar les subscripcions. Desplaceu-vos al final de la pàgina i feu clic al botó cancel·la. També podeu saltar la caixa o aturar-la fins a sis mesos si aneu de viatge o només necessiteu un descans. Tingueu en compte que cancel·lar una subscripció evitarà que es puguin realitzar càrrecs addicionals al vostre compte i processar altres comandes. Aquesta acció no cancel·larà una comanda que ja s’hagi processat.

El nostre producte en gran part prové de producció pròpia i la resta de proveïdors d’imperfectus gairebé tots són agricultors de Catalunya i Aragó, professionals en el seu treball que s’esforcen per oferir un producte de qualitat, emprant tècniques de cultiu tradicionals i apostant per mantenir una agricultura sostenible respectuosa amb el medi ambient. Hi ha productes com plàtans, pinya, o altres fruites tropicals que al no produir-se en les proximitats  han de ser d’importació però sempre intentant que compleixin la filosofia d’Imperfectus.

Podem enviar les caixes a qualsevol adreça. Per als clients que no poden rebre el lliurament a domicili, us recomanem lliurar-lo al lloc de treball o demanar a un amic o veí amb una adreça de lliurament estable que us permeti lliurar-lo a casa seva, per tal de garantir una qualitat de la conservació del producte.

Enviem les nostres caixes a tota la península, fent que el nostre producte fresc i directe del camp arribi a les vostres cases sense problema.

Hi ha diverses raons per la qual hauries de fer-ho:

Primer, podeu estalviar temps i diners obtenint un producte directe del camp sense intermediaris, fresc i de qualitat sense haver de perdre temps anant a la botiga. Fet pel qual us incitem a aprofitar més aquest temps per passar-lo cuinant.  A més, redueix l’estrès d’haver de pensar què comprar per tenir una dieta variada i equilibrada, nosaltres ens encarreguem.

En segon lloc, estàs ajudant la terra d’una manera molt potent. Els residus d’aliments mundials generen 3.300 milions de tones de diòxid de carboni anualment, cosa que el converteix en un dels majors contribuents a les emissions que perjudiquen el planeta.

En tercer lloc, esteu donant suport a l’agricultura responsable. Treballem producte de proximitat amb petits pagesos de la zona i amb aliments produïts de temporada sense cap mena de modificació genètica ni tècniques similars.

Som una petita empresa creada per repartir i distribuir a les llars del país fruites i verdures de temporada a vegades amb formes divertides i rares però sempre d’alta qualitat i gran gust. Tot això per poder trencar amb el cicle de malbaratament d’aliments, reduir l’excés de plàstic i ajudar al productor de proximitat.

Disposem de pomes massa petites, patates amb forma de cor, pastanagues que sembla que s’han enamorat i s’han enredat, etc. Pot semblar una broma, però milers d’aquests deliciosos quilos es tiren a les escombreries per aquest motiu, ja que moltes grans superfícies prioritzen “supermodels” abans que gust i qualitat.

Nosaltres us els portem a la vostra porta, estalviant-vos diners i ajudant-vos a estalviar el món.

Una concepció errònia comuna és que les fruites i les verdures només tenen un aspecte estrany si hi ha alguna cosa dolenta o si es modifiquen genèticament (GMO).

Tot el contrari: als productes naturals és normal que no siguin perfectes, tinguin una imatge més “lletja” lluny de ser estèticament perfecta com ens fan creure als anuncis.

Malauradament, les grans superfícies sovint  rebutgen les fruites i verdures amb imperfeccions naturals o variacions de mida. Una carabassa que té el seu pes distribuït estranyament pot desenvolupar cicatrius inofensives. Les pastanagues creixen les unes a les altres i semblen retorçades. Els pebrots obtenen taques del terra. Les taronges poden tenir cicatrius inofensives.

Totes són perfectament normals, nutritives i saboroses, i no s’han de descartar. No perden qualitat i són 100% autèntics!!!

Fem servir proveïdors logístics de tercers per portar la vostra caixa des de la seu d’imperfectus fins a la vostra porta. Podeu fer el seguiment amb el número indicat al correu electrònic de confirmació d’enviament que rebreu el dia que s’hagi de lliurar la vostra caixa.

 

Generalment, és un grup molt determinat segons la temporada. A la tardor i a l’hivern, podeu esperar pomes, patates, carabassa, moniatos, bròquil, col, cítrics, enciams / fulles verdes, cebes i pebrots, per citar-ne alguns. A la primavera veureu més maduixes i espàrrecs i l’estiu és el moment ideal per a préssecs i tomàquets. La sorpresa és part de la diversió! Quan rebeu la caixa, poseu tots els articles sensibles a la nevera com més aviat millor.

Per obtenir la llista més actual del que oferim aquesta setmana, feu a l’apartat, que hi ha a la caixa..

Acceptem totes les targetes de crèdit principals per a les compres en línia i també paypal.

Load More

COMENÇA AMB NOSALTRES

Menja saludable, ajuda a solucionar el desperdici d'aliments, ajuda al planeta i rep algunes vegades alguna fruita o verdura que et tregui un somriure.