Publicat el 1 comentari

EL NOSTRE EMBALATGE ECOLÒGIC

?En Imperfectus ens enorgullim del nostre embalatge amb visió de futur. Les nostres caixes de cartó són 100% reciclables, i estem provant alguns tipus d’aïllament ecològic que protegeixen les seves verdures en el trànsit. (En climes més càlids, també utilitzem bosses de gel no tòxiques fetes d’una fórmula a base d’aigua).

Això és el que pots veure en la teva caixa. ?

EMBALATGE DE PAPER

La solució de paper és una de les solucions més ecològiques del mercat de caixes aïllades. A diferència del plàstic i EPS, el paper és biodegradable, reciclable i renovable. ♻

En la nostra caixa Imperfectus té diverses funcions: farciment de caixa, com a protector directe dels teus productes, com a aïllament tèrmic i com a bloqueig i reforç.

La forma ondulada del seu sistema de capes permet un moviment flexible i resistent, la qual cosa el fa molt versàtil i ideal per a protegir els aliments més delicats.

✔ AÏLLANT TÈRMIC ❄

El coixí creat entre les dues capes de paper kraft ajuda a mantenir la temperatura dins d’una caixa, tant si vols mantenir-la freda o a temperatura ambient.

✔ FARCIMENT

En aquest cas, les peces de paper kraft actuen com a barrera entre el producte i la caixa.

✔ BLOQUEIG I REFORÇ DEL PRODUCTE?

Restringeix el moviment i evita que els aliments es desplaci omplint el buit de la caixa.

El paper per naturalesa és un bon amortidor que redueix els impactes. Té unes excel·lents propietats d’aïllament gràcies a l’aire que queda entre les seves capes. A més és una opció molt ecològica!

Un pensament sobre “EL NOSTRE EMBALATGE ECOLÒGIC

  1. M’agrada el compromis d’ imperfectus amb el medi ambient.
    Ofereixen productes de proximitat i amb embalatge sostenible!!!!!!
    Un gran projecte.
    Anims nois!!!
    Sou un gran equip!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *