Publicat el 1 comentari

EL NOSTRE EMBALATGE ECOL脪GIC

馃摝En Imperfectus ens enorgullim del nostre embalatge amb visi贸 de futur. Les nostres caixes de cart贸 s贸n 100% reciclables, i estem provant alguns tipus d’a茂llament ecol貌gic que protegeixen les seves verdures en el tr脿nsit. (En climes m茅s c脿lids, tamb茅 utilitzem bosses de gel no t貌xiques fetes d’una f贸rmula a base d’aigua).

Aix貌 茅s el que pots veure en la teva caixa. 馃憞

EMBALATGE DE PAPER

La soluci贸 de paper 茅s una de les solucions m茅s ecol貌giques del mercat de caixes a茂llades. A difer猫ncia del pl脿stic i EPS, el paper 茅s biodegradable, reciclable i renovable. 鈾

En la nostra caixa Imperfectus t茅 diverses funcions: farciment de caixa, com a protector directe dels teus productes, com a a茂llament t猫rmic i com a bloqueig i refor莽.

La forma ondulada del seu sistema de capes permet un moviment flexible i resistent, la qual cosa el fa molt vers脿til i ideal per a protegir els aliments m茅s delicats.

鉁 A脧LLANT T脠RMIC 鉂

El coix铆 creat entre les dues capes de paper kraft ajuda a mantenir la temperatura dins d’una caixa, tant si vols mantenir-la freda o a temperatura ambient.

鉁 FARCIMENT

En aquest cas, les peces de paper kraft actuen com a barrera entre el producte i la caixa.

鉁 BLOQUEIG I REFOR脟 DEL PRODUCTE馃挜

Restringeix el moviment i evita que els aliments es desplaci omplint el buit de la caixa.

El paper per naturalesa 茅s un bon amortidor que redueix els impactes. T茅 unes excel路lents propietats d’a茂llament gr脿cies a l’aire que queda entre les seves capes. A m茅s 茅s una opci贸 molt ecol貌gica!

Un pensament sobre “EL NOSTRE EMBALATGE ECOL脪GIC

  1. M鈥檃grada el compromis d鈥 imperfectus amb el medi ambient.
    Ofereixen productes de proximitat i amb embalatge sostenible!!!!!!
    Un gran projecte.
    Anims nois!!!
    Sou un gran equip!!

Deixa un comentari

L'adre莽a electr貌nica no es publicar脿. Els camps necessaris estan marcats amb *