Publicat el Deixa un comentari

La tornada a l’escola i els nutrients indispensables per afrontar l’actualitat

Ja ha començat el curs escolar més estrany de les nostres vides, hem trobat oportú des d’Imperfectus parlar de la gran importància en què recau un bon esmorzar ple de nutrients amb l’objectiu de promoure una alimentació saludable en la infància i remarcar la importància de l’aprenentatge d’hàbits en família.

Penseu que deixem un estiu d’esbarjo i tornem a entrar dins uns hàbits escolars els quals fa mooooolt temps que no tenim. Per això cal cuidar l’alimentació, no només per aspectes de salut sinó que també per potenciar el desenvolupament cognitiu dels nostres fills, fet que els permetrà superar els reptes intel·lectuals d’aquest estrany nou curs escolar.

Com podem potenciar aquestes funcions cerebrals? L’omega-3 i la vitamina D, són la clau per respondre aquesta pregunta, aquests a part del bon desenvolupament cognitiu també assegurarà un bon creixement esquelètic i salut òssia. També intervé en el coeficient intel·lectual per desenvolupar la capacitat d’aprenentatge i memòria dels nostres fills.

A part d’això, a Imperfectus volem remarcar la gran importància de començar en bon peu el dia i fer-ho amb un bon esmorzar.
El més bàsic per afrontar la situació de pandèmia actual més forts que mai és:

1) Seguir una dieta equilibrada que potenciï el consum de fruites i verdures variades.

2) Incloure aliments que concentrin grans quantitats de nutrients beneficiosos: els superaliments, aquests seran les nostres “pastilles de nutrients” per mantenir-nos el més forts i estables durant el covid-19.

3) Com que això que us estem dient no és res nou, nosaltres us proposem una cosa molt important per nosaltres i els nens: fer-ho divertit i saborós.

4) Vitamina D: Aquesta costa més aconseguir-la a través de l’alimentació, fet pel qual, recomanem que els petits i petites de la nostra casa tinguin una activitat física activa abans que marxi el nostre gran aliat: El Sol.

No hi ha pitjor cosa per començar el dia que amb un bol de cereals ple sucre i llet per donar una energia al nostre fill que acabarà sent un ¨crash¨al cap d’una hora. I és que des d’Imperfectus recomanem prendre aliments frescos, de temporada, preferentment de producció local i de venda de proximitat. Productes que et proveeixen amb una energia estable i continuada durant la jornada escolar perquè el teu fill/a pugui desenvolupar el seu màxim potencial a les aules.

Bé, deixem-nos de rotllos i anem al gra! Després d’haver explicat les claus per afrontar una intensa jornada escolar, des d’Imperfectus us proposem 5 receptes (una per cada dia) per fer la tornada a l’escola d’allò més divertida i vital! Unes receptes que no us defraudarà i us deixaran saciats durant hores.

Com puc aconseguir aquest PDF GRATUÏT amb 5 esmorzars saludables?

Molt simple, fes clic en aquest enllaç i subscriu-te!? Nosaltres et farem arribar un meravellós PDF amb aquestes receptes per a fer dels vostres nens uns SUPERHEROIS/SUPERHEROÏNES!

https://mailchi.mp/imperfectus.es/5-desayunos-saludables

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *