Publicat el Deixa un comentari

CRESTES DE CARABASSA I FORMATGE DE CABRA

Aquestes crestes de carabassa amb formatge de cabra són un petit plaer en tots els sentits. La combinació de la dolçor amb el salat pot acabar de donar-li a un aperitiu o tapa fàcil de preparar com aquest, l’acabat perfecte.

INGREDIENTS:

16-20 oblees per empanades.
400 g de carabassa.
80 g de formatge rulo de cabra.
1 ou
Oli d’oliva verge extra.
Pebre negre mòlt i sal.

ELABORACIÓ:

1-Tallem la carabassa per la meitat posem en una font apta per al forn.
2-Fiquem la font al forn, preescalfat a 190 º C, entre 50 i 60 minuts, o fins que estigui tendra i lleugerament daurada.
3-Traiem el farciment de la carabassa com una cullera i xafem la carabassa rostida amb una forquilla i afegim 1 cullerada d’oli d’oliva verge extra, un pessic de pebre negre mòlt i sal a gust.
4- Posem un trosset molt petit de formatge de cabra al costat de l’oblea i sobre una culleradeta de carabassa rostida.
5- Tanquem per la meitat doblegant i xafem les vores amb una forquilla.
6- Pintem les crestes amb un ou batut per aconseguir un daurat més intens i brillant.
7- Les posem en una font apta per al forn i introduïm la font al forn, preescalfat a 180 º C, entre 20 i 25 minuts, fins que la superfície estigui ben daurada.

Si t’agrada la recepta! Deixa’ns un comentari!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *