
Aquestes crestes de carabassa amb formatge de cabra són un petit plaer en tots els sentits. La combinació de la dolçor amb el salat pot acabar de donar-li a un aperitiu o tapa fàcil de preparar com aquest, l’acabat perfecte.
INGREDIENTS:
16-20 oblees per empanades.
400 g de carabassa.
80 g de formatge rulo de cabra.
1 ou
Oli d’oliva verge extra.
Pebre negre mòlt i sal.
ELABORACIÓ:
1-Tallem la carabassa per la meitat posem en una font apta per al forn.
2-Fiquem la font al forn, preescalfat a 190 º C, entre 50 i 60 minuts, o fins que estigui tendra i lleugerament daurada.
3-Traiem el farciment de la carabassa com una cullera i xafem la carabassa rostida amb una forquilla i afegim 1 cullerada d’oli d’oliva verge extra, un pessic de pebre negre mòlt i sal a gust.
4- Posem un trosset molt petit de formatge de cabra al costat de l’oblea i sobre una culleradeta de carabassa rostida.
5- Tanquem per la meitat doblegant i xafem les vores amb una forquilla.
6- Pintem les crestes amb un ou batut per aconseguir un daurat més intens i brillant.
7- Les posem en una font apta per al forn i introduïm la font al forn, preescalfat a 180 º C, entre 20 i 25 minuts, fins que la superfície estigui ben daurada.
Si t’agrada la recepta! Deixa’ns un comentari!