Publicat el Deixa un comentari

BRÒQUIL ROSTIT AMB XAROP D’ATZAVARA

Superaliment!

El bròcoli, un superaliment que ens serveix per acompanyar el nostre plat principal. El bròcoli, també conegut i anomenat ‘bròquil’, és una de les verdures que més beneficis aporta per a la salut del nostre organisme. En una dieta equilibrada, s’aconsella, que en els menús diaris hi predominin els vegetals. Afegir el bròquil a les receptes, és una de les opcions més riques de dur-ho a terme.

Són molts els beneficis que fan del bròcoli un aliment indispensable, ja que ens ajuda a protegir el cor, és un fantàstic antioxidant, té propietats anticancerígenes i, a més, ens aporta una gran quantitat de fibra a l’organisme.

INGREDIENTS

620 g de bròquil imperfectus

2 punys de nous

Nabius secs

4 cullerades de vinagre balsàmic

2 cullerades de xarop d’atzavara

1/2 cullerada de caiena en pols

1/2 cullerada de all en pols

Oli d’oliva, sal i pebre al gust

ELABORACIÓ

1-Precalentem el forn a 180º i introduïm paper de forn a la bandeja.

2-Introduïm els brots del bròquil trossejats a la bandeja, afegim oli, sal i pebre al gust. Ho barregem.

3-Rostim al forn durant 10 min.

4-Mentrestant barreja en un bol, el vinagre balsàmic, el xarop d’atzavara, l’all en pols, la caiena en pols.

5-Trèiem la safata del forn i afegim les nous, els nabius secs i la salsa que hem preparat anteriorment.

6-Introduïm la safata de nou al forn durant 10 min, fins que els brots estiguin rostits i suaus.

No t’oblidis de compartir amb nosaltres totes les receptes que t’atreveixis a fer. Anima’t a formar part de la tribu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *