Publicat el Deixa un comentari

Bledes de colors saltades amb pollastre marinat

Sopar fàcil, ràpid i saludable que no causarà un gran desastre en la teva cuina!
Inspirat en un plat asiàtic còmode de fer en qualsevol nit i en sol 20 minutos!⏱

Quan ens van arribar aquestes bledes de colors al magatzem no vam dubtar a posar-la com la protagonista de la setmana! Donant-li importància en el nostre contingut en xarxes i animant als nostres seguidors a experimentar amb aquesta estupenda varietat de la bleda. Es desmarca totalment en la teva cuina i això ens encanta per la varietat de plats llamatius que pots crear, com la següent recepta!

👉La clau: Bledes ben tendres i marinar el pollastre amb all, gingebre i soia (tofu, opció vegana)

✍Ingredients (1 ració)

✅200 grs. De bledes de colors
✅3 dents all grans i gingebre
✅1 cda. oli d’oliva
✅Sal i pebre al gust
✅Espècies
✅Donats de pits de pollastre (250g) amb soia al gust
✅Llavors de sèsam al gust

✍Passos

1️⃣Tallar pollastre a daus, marinar amb la salsa de soia i espècies

2️⃣Tallem les tiges de les bledes i els posem a bullir per 15 min(els últims 5 min afegim les fulles tallades)

3️⃣Ofeguem les bledes i afegim una mica de sal barrejant molt bé

4️⃣Escorrem
5️⃣En un wok posem oli d’oliva, segellem l’all i gingebre laminat només 1-2 minuts…

6️⃣Introduïm el pollastre marinat en el wok
7️⃣Barrejar

8️⃣ Agreguem les tiges i les bledes en el wok al costat del pollastre marinat
9️⃣L’emplatem i li afegim les llavors de sèsam

💯 Natalia, forma part del nostre equip i va preparar aquesta recepta per a tots vosaltres! El seu colorit desperta els sentits i alegren la teva cuina, amb gust la compartim amb la nostra tribu Imperfectus!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *