Publicat el Deixa un comentari

AMANIDA DE MONIATO I LLENTIES

Ja s’ha acabat l’estiu i ha arribat la fresqueta i els plats de cullera. Tot i que encara fa calor, no hem de deixar de banda les llegums, simplement podem prendre-les fredes en forma de xips, cremes fredes o amanides.

Les amanides de llegums són molt fàcils de preparar, molt ràpides i es pot barrejar amb qualsevol ingredient que tinguem per casa. Aquesta amanida de llenties està per llampar-se’n els dits i l’hem fet amb ingredients que tots tenim a les nostres cuines, així doncs us animem a elaborar-lo, ja que és un plat fàcil de fer, nutritiu i refrescant.

INGREDIENTS 2x

2 moniatos imperfectus.
1 pot de llenties.
4 tasses d’espinacs imperfectus.
1/2 ceba imperfectus.
2 tasses de tomàquets cherrys imperfectus.
1/2 suc de llimona imperfetus.
Pebre i sal.
Especies al gust.
3/4 tassa d’aigua.

ELABORACIÓ

Precalentar el forn 190 º i prepara una safata amb paper de forn.
En un bol combina el moniato tallat amb una cullerada d’aigua, una cullerada de suc de llimona, especies al gust.
Afegeix 3/4 tassa d’aigua a la safata i introdueix el moniato tallat i amanit. El temps de cuina serà d’uns 40 min.
Mentrestant el moniato està al forn, al mateix bol mescla i combina els espinacs, la ceba, les llenties i el suc de llimona.
Quan als moniatos els quedi els últims 10 minuts restants, afegeix els tomàquets cherrys sencers.
Quan el moniato i els tomàquets estiguin cuits, combina’ls amb el bol d’amanida i gaudeix.

Esperem que gaudiu d’aquest plat principal

Fàcil
Vegà
Nutritiu
Saludable
Deliciós
Proteic

No t’oblidis de compartir amb nosaltres totes les receptes que t’atreveixis a fer. Anima’t a formar part de la Tribu Imperfectus!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *