Publicat el 1 comentari

ALBERGÍNIA MARROQUÍ amb llenties (Versió estiu)

verano,alberginia,aguacate,verano,lentejas,llenties

Tots coneixem les mítiques albergínies farcides, però coneixeu ja la seva versió fresh i d’estiu? Aquestes albergínies farcides al forn de llenties amb espècies marroquines t’encantaran. Gran sabor, moltes proteïnes, healthy, amb extra de fibra, i una idea de guarnició o plat principal perfecte per aquestes nits d’estiu.

L’Ivan, el nostre company d’Imperfectus, ens va parlar del seu viatge al Marroc, on va compartir aquest deliciós plat amb una família molt hospitalària. Una de les propietats més accentuades de la cuina marroquina és el seu caràcter familiar, elaborant-se gairebé sempre de manera casolana i sent un dels principals motius per a asseure’s i comentar les vicissituds del dia al costat d’amics i familiars.

I a partir d’aquesta experiència, vam voler portar aquesta fàcil i saludable recepta a la nostra tribu Imperfectus!

Ingredients

berenjena,albergnia,marroc,marruecos,saludable

ALBERGÍNIA

4 albergínies imperfectus
2 c. d’oli de coco o oli d’oliva
1 sal marina

LLENTIES

1 tassa de llenties
Espècies al gust (comí, pimientón fumat, curri, canyella, etc.)
3/4 de tassa de tomàquet triturat (els triturats són millors per a donar-los sabor i textura)
1/4 de culleradeta de sal marina i pebre negre (al gust)

COMPLEMENTS

Alvocat
Tomàquet imperfectus
Tofu (opcional)

PER A SERVIR

Julivert o coriandre fresc picat

aguacate,berenjena,lentejas

ELABORACIÓ

Comencem preparant les albergínies rentant bé i tallant per la meitat. Untem les albergínies amb oli de coco (oli d’oliva) i sal marina.
Aquestes les posem en una safata i en el forn a 180C les deixem cuinar per uns 20 a 30 min.

En un bol ficar i barrejar bé les llenties, el pebre roig, tomàquet triturat i la sal espècies. Provar i ajustar sabors si és necessari. Agregar la polpa de les albergínies i barrejar.
Tallar l’alvocat, tomàquet i tofu a dauets i afegir-ho al bol.

Omplir les albergínies amb la barreja del bol i servir amb julivert o coriandre picat.
BOOM!!!
I llest!

No oblidis compartir el teu resultat amb nosaltres a Instagram o deixant un comentari donant el teu feedback. Ens encanta escoltar les vostres opinions!

La tribu imperfectus ❤️

berenjena,alberginia,lentejas,

Un pensament sobre “ALBERGÍNIA MARROQUÍ amb llenties (Versió estiu)

  1. Bonissimessss…avui hem provat està brutal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *