Publicat el Deixa un comentari

CARXOFES AL FORN AMB PARMESÀ

Quan arriba la tardor i comença el fred, arriba també el moment de les carxofes, unes hortalisses saboroses, amb moltes possibilitats a la cuina i, per descomptat, amb moltes propietats saludables per al nostre organisme. La carxofa és bona per als problemes digestius i metabòlics, gràcies a la fibra soluble que aporta. Així, és depurativa,…

Llegir més

Publicat el Deixa un comentari

RETO DE NOVIEMBRE – SIN CÁPSULAS DE CAFÉ

Despertar y poner el café a hervir mientras preparas las cosas del día y repasas mentalmente las tareas aún con esa sensación de sueño, cuando de repente escuchas que desde la cocina ese fiel aliado matutino ya agita la cafetera italiana y a cada paso que te aproximas te despierta ese aroma natural y puro.…

Llegir més

Publicat el Deixa un comentari

CANELONS DE BRÒQUIL, ESPINACS, CARBASSÓ I PANSES

En la recepta d’avui aprofitarem algunes de les verdures de temporada que tenim a la caixa per a fer una recepta típica catalana: els canelons. Tot i que aquest plat gairebé només el mengem per nadal o pels festius més especials ja que la recepta original és bastant elaborada, avui us ensenyem a fer-la en…

Llegir més

Publicat el Deixa un comentari

CARPACCIO DE CAQUI

El caqui té un notable valor nutritiu a causa, en gran mesura, a la seva riquesa en aminoàcids, vitamina A i vitamina C. Per aquesta raó, constitueix un bon complement de qualsevol dieta, especialment de les que són deficitàries en aquestes vitamines. A més, la seva proporció de glucosa i sacarosa i el seu baix…

Llegir més

Publicat el Deixa un comentari

BRÒQUIL ROSTIT AMB XAROP D’ATZAVARA

Superaliment! El bròcoli, un superaliment que ens serveix per acompanyar el nostre plat principal. El bròcoli, també conegut i anomenat ‘bròquil’, és una de les verdures que més beneficis aporta per a la salut del nostre organisme. En una dieta equilibrada, s’aconsella, que en els menús diaris hi predominin els vegetals. Afegir el bròquil a…

Llegir més